logo-convergent

Het aanbrengen van een verharder is een primordiale stap om een afgewerkt en duurzaam product te bekomen.

Bij het kleuren van beton zal de verharder die beschermen en blijvend maken. Deze verharder wordt direct op het gepolierde oppervlak aangebracht.

Architecten, ontwerp- en constructiefirma’s, eigenaars en contracteurs die hun betonsubstraat willen beschermen tegen ontkleuring, veroorzaakt door omgevings- en mechanische agressie richten zich tot producten en oplossingen die men verkrijgt door omvormers.

Onze basis technologie is het vertrekpunt tot het lanceren van spitstechnologie producten voor beton op grote werven over de hele wereld. De continue ontwikkeling van omvormers leiden tot vernieuwende oplossingen voor uw variabele noden en vereisten. We zijn trots op de ontwikkeling van onze hoogstaande producten, ze zijn rendabel, milieuvriendelijk en eenvoudig aan te brengen.

Onze filosofie : de werkomgeving en de betonvloeren veiliger maken, gezonder, reiner, of in één woord, beter. Wij verbinden ons tot het respecteren van de geldende normen in de vloerindustrie en streven ernaar om ze zelfs et verbeteren. In het domein van vloeren viseren we een uitmuntende afwerking.

EEN GAMMA OMVORMERS VOOR EEN OPTIMALE BEHANDELING VAN UW VLOEREN:

PENTRA POLISH

Verharder e beschermende bekleding voor industriële oppervlakken

PENTRA-SIL (NL)

Indringt en verzegeld terwijl het chemisch reageert met het beton

PENTRA-SIL 244+

Beschermt uw vloer tegen zouten en blokkeert opstikgend stof

PENTRA-SIL (DS)

Afdicht product stofafwerend

PENTRA-SIL NLHDC

Verharder en cure product

PENTRA GUARD EXT

Verharder en beschermmembraan voor beton oppervlakken

INFORMATIE OF EEN CITAAT

CONTACT DOOR HET FORMULIER HIERONDER
* - verplichte velden